Carnaval in Cetatea Sighisoara

Petreceri, cu distractie, muzica si masti. Un prilej de a va reintalni cu prietenii din Singles Camp, de a dansa, de va bucura de atmosfera de grup. Suntem la a 14-a editie!
ID excursie: #147
Tip excursie: intern
Perioada: 2023-03-17 - 2023-03-19
Disponibilitate: 0 locuri
Locuri vizitate: Sighisoara
Transport: grupaj auto
Activitate: eveniment
Dificultate: ușor
Grup: 40 persoane
Însoțitor: Iasmina Stoici

Prezentare excursie

Cazare: Hotel Sighisoara3*  Sighisoara

Grup de: 40 persoane

Descrierea serviciilor

Servicii incluse:
•   cazare x 2 nopti, in camera dubla, cu inca o persoana de acelasi sex
•   mic dejun x 2
•   cina x 2
•   voucher bauturi 40 lei x 2 seri
•   insotitor de grup, din partea Singles Camp, pe toata perioada excursiei
•   entertainment

Nu sunt incluse:
x     transport pana la destinatie. Recomandam grupaj.
x     masa de pranz
x     bautura
x     mese de pranz si cina
x     intrari la obiective
x     excursie optionala
x     alte servicii care nu sunt mentionate la incluse
x     cheltuieli personale
x     informare asupra conditiilor medicale de calatorie, programari teste medicale, completare formulare de calatorie sau medicale necesare intrarii in tarile de destinatie

Insotitor de grup din partea Singles Camp: Iasmina Stoici

Ce vedem in aceasta calatorie: Cetatea Sighisoarei si optional cateva sate sasesti din jur

Profilul si tipul excursiei: eveniment

Cui se adreseaza ca profil de participant: persoane vesele, deschise, care armonizeaza usor. Carora le place sa se distreze si sa calatoreasca in grup. 

Trebuie sa aveti la voi:
•   Document de identitate: carte de identitate

Tema evenimentului Carnavalurile sunt intotdeauna prilejuri de intalnire, de distractie, de a iesi din monotonie. In zona Transilnaniei sasii au adus acest obicei, fiind o buna perioada de timp, un eveniment de strada. A devenit ulterior mai intim, odata ce a intrat in casele oamenilor, unde lumea se aduna pentru a sarbatori iesirea din iarna.

Despre locatie. Locatia este aceiasi pe care o stiti din alte actiuni, Hotelul Sighisoara, cel care ne este acum atat de drag si familiar. Pentru cei care nu-l cunosc, mai jos aveti cateva fotografii:
 


Costumatie Insistam ca toata lumea sa vina mascata. De unde luati asa ceva? Pe internet exista multe site-uri care vand tot felul de obiecte, aveti de asemenea posibilitatea inchirierii de la un centru de costume de carnaval. Mai aveti o varianta si din experienta anilor trecuti, a fost de cel mai mare succes: costumele si mastile confectionate cu fantezie de catre participanti....

Va recomand inca o data si subliniez: veniti costumati!  Atfel nu stiu de ce ati participa la o astfel de actiune. Doar sa-i vedeti pe altii? E pacat sa nu puteti intra in atmosfera mastilor, din interior. Am mai intalnit in timp persoane care nu au inteles acest lucru si i-am vazut cat de stanjeniti s-au simtit vazand cata veselie si ras era intre masti...Iar ei erau obligati sa stea practic pe margine si sa se multumeasca doar cu privitul. De aceea facem astfel de actiuni, sa ne bucuram, sa radem in spatele si in fata mastilor!  

Vom fi doar noi in intreg hotelul, astfel incat o sa avem spatiu foarte mare pentru activitatile noastre. Transportul pana la locatie nu se face organizat[/b][/color], pentru ca nu veniti multi din aceiasi zona, dar si pentru ca in acest fel contactul pe zona interioara cu ceilalti este minim. Pt a ajunge acolo va recomand sa va anuntati inscrierea pe forum si sa comunicati de unde veniti si de asemenea daca intentionati sa luati pe cineva cu masina sau daca doriti sa gasiti pe cineva care merge cu auto din zona in care locuiti si doriti sa fiti luat(a) de acolo.

Va recomandam sa veniti pregatiti si pentru o plimbare in natura! Poate fi racoare, poate fi un pic de ploaie, asa ca nu faceti economie la bagaje, puneti ceva sport la voi, potrivit temperaturilor care se vor anunta atunci. 

 Inainte de a va inscrie cititi informatiile de mai jos (cu click pe fiecare). Inscriindu-va in aceasta excursie intelegem ca le-ati parcurs si ati acceptat conditiile si regulile noastre:

•   Reguli pentru membrii clubului
•   De stiut – mai ales daca sunteti prima oara cu noi.
•   Conditii de participare in perioada COVID19
•   Rolul insotitorului de grup
•   Cum va informati ulterior rezervarii
•   Reguli in timpul calatoriei
•   Contract cu agentia de turism Bon Voyage
•   Renuntarea unilaterala la o excursie

Programul excursiei

14.00 - 17.00 Check in hotel
17.00 - 18.00 Deja traditionalul tur ghidat al cetatii cu tobosarul din Sighisoara
19.00 - Cina in restaurantul hotelului sau daca vremea este buna, pe terasa (nu mai luam cina tip bufet in crama, asa cum faceam la alte evenimente in Hotel Sighisoara: tinem cont de recomandari si evitam pe cat posibil riscurile.)
20:00 - Muzica in crama

08.30 Mic dejun

09.30 - 16.00 Excursie optionala. Dupa inscriere va rog sa scrieti aici daca doriti sa participati. Organizam un bus pentru un tur gastronomic in zona, insotiti de un ghid local.

La intoarcere de la 16:00 - 18:00 aveti timp sa va pregatiti pentru Carnaval. Va dau cateva idei:
 


 


18.00 - Intalnirea cu toata recuzita, in holul de la receptie. Nu intarziati pentru ca pierdem lumina aceea grozava de seara, care se potriveste cu tema noastra perfect. Iesim pana la Turnul Ceasului, pentru niste fotografii. Vor fi amintiri de neuitat.
18.45 - Fotografii de grup, individuale, in holul hotelului
19.30 - Cina o s-o luam in restaurant, apoi coboram in crama
21.00 - Cea mai reusita masca, primeste un voucher de 100 lei pe care il poate folosi la orice excursie Singles Camp&Travel.
22.00 - Muzica si dans!

9.00 Mic dejun tip
10:00 Daca vremea este buna, urcam pana la Vila Franka, pentru o panoarama si o plimbare
12.00 Check out

Servicii

Servicii incluse
Mic dejun
Cina
Insotitor grup
Cazare
Bauturi
Servicii excluse
Pranz
Transport la destinatie
Intrare la obiective turistice
Excursii optionale
Cheltuieli personale
Servicii nementionate

Programul de plată

avans
Valoare: 300 lei
Termen: 2023-03-07
rata
Valoare: 490 lei
Termen: 2023-03-10