Gold member


Ce inseamna GOLD MEMBER

Orice membru al clubului care a participat la 3 excursii externe, devine automat GOLD MEMBER. Odata cu aceasta calitate beneficiati de un discount la orice excursie externa o organizam in club. Rasplatim in acest fel fidelitatea pentru cei care au calatorit de mai multe ori impreuna cu noi. 

Pentru ca baza de date de pe vechiul site nu cuprindea aceasta informatie, era nevoie sa comunicati agentiei, la fiecare noua rezervare aceasta calitate, iar un operator din Bon Voyage aplica manual reducerea respectiva. Noul site, acesta pe care sunteti acum, opereaza automat discount-ul, nemaifiind astfel nevoie sa mai anuntati agentia. 

In luna octombrie s-a trimis catre toti membrii Singles Camp aflati in baza de date, un newsletter care solicita celor care indeplinesc conditiile de gold member, sa ne comunice in termen de cateva zile: numele, adresa de Email, telefonul si sa enumere 3 actiuni externe la care au participat. Raspunsurile primite in termenul anuntat au fost colectate si introduse deja in baza de date, astfel incat se beneficiaza de reducere inca de la prima rezervare.

Ce se intampla daca nu ati anuntat in timpul solicitat? Putem sa setam si ulterior aceasta calitate, dar daca ne-ati comunicat DUPA ce v-ati inscris la o excursie, trebuie sa stiti ca soft-ul site-ului nu va atribui reducerea, iar manual nu este posibil. Deci din pacate nu veti beneficia de reducere. 

Ce se intampla cu cei care au participat la una sau doua excursii, neavand la momentul lansarii noului site calitatea de GOLD MEMBER? Daca ne anuntati ca printr-o noua rezervare ati ajuns la 3 participari, anuntati-ne pe Email la office@singlescamp.ro si o sa setam manual calitatea de GOLD MEMBER, astfel incat incepand cu a patra excursie sa puteti beneficia de discount. 

Pentru cei care pana acum nu au participat la nici o actiune externa, soft-ul o sa le contorizeze participarile, astfel incat atunci cand ajung la trei, o sa le atribuie automat calitatea de membru.