Informari periodice


Cum tinem legatura cu membrii clubului, cum va informam despre ce urmeaza sa organizam.  

Pe langa canalele social media, adica pagina personala Gigi Cindea, pagina Singles Camp si pagina Single Travel, la care este bine sa fiti conectati daca doriti sa fiti la curent cu ceea ce facem (pentru pagina Gigi Cindea dati CLICK pe nume si cereti prietenia, iar pentru paginile Singles Camp si Singles Camp la fel, dati CLICK pe nume si apoi like paginilor), folosim un sistem de transmitere Email, de tip newsletter

Toti membrii clubului primesc in INBOX-ul adresei de Email cu care s-au inscris, de doua ori pe saptamana, informari despre ceea ce organizam. Va comunicam in acest fel despre tot ceea ce este planificat ca actiune offline in club, locuri ramase libere, intentii, schimbari etc. 

Inscriindu-va in club acceptati practic comunicarea noastra, din acest motiv va transmitem informari. Daca intre timp nu mai sunteti single, sau nu mai doriti sa faceti parte din grupul nostru de vacante si evenimente, puteti oricand sa va dezabonati de la newsletter. La final de text, intotdeauna atasam o zona in care se afla link-ul de dezabonare. 

Atentie! Dezabonarea la newsletter duce la stergerea contului de pe site, pentru ca prin actiunea aceasta, soft-ul intelege ca nu mai sunteti interesat(a) de Singles Camp. Stergerea contului de pe site, duce automat si la imposibilitatea de a va mai inscrie ulterior la o excursie si de asemenea in situatia in care ati fost gol member, sa pierdeti aceasta calitate. Practic revenirea in grup inseamna ca o luati de la capat, urmand sa fie nevoie sa asteptati sa acumulati 3 participari la actiuni externe pentru a deveni din nou gold member.