Confidentialitate


Stimate utilizator,
Ne luăm angajamentul să îţi păstrăm datele cu caracter personal în condiţii de siguranţă şi securitate.

Pentru a va asigura că facem tot ce putem pentru a va oferi transparenţă în ceea ce priveşte modul în care folosim datele d-voastra, va prezentam declaratia de  confidentialitate:

Vă respectăm confidențialitatea și ne angajăm să vă protejăm datele personale. Această declarație de confidențialitate vă va informa cu privire despre modul în care vă gestionăm datele personale, drepturile dvs. de confidențialitate și modul în care vă protejează legea. Citiți cu atenție această declarație de confidențialitate înainte de a utiliza Serviciile noastre.

 În această declarație de confidențialitate:

Servicii înseamnă orice produse, servicii, conținut, caracteristici, tehnologii sau funcții și toate paginile de internet, aplicațiile și serviciile corespunzătoare pe care vi le oferim.

Platformă înseamnă paginile de internet ale site-ului si forumul atasat.

Cine suntem?

Grupul Singles Camp este o asociatie online a persoanelor single din Romania, formata prin inscrierea liber consimtita pe website-ul https://www.singlescamp.ro/

Ce date colectam de la d-voastra?

La inscrierea in grup solicitam un minim de date, care sa poata fi folosite pentru comunicarea cu d-voastra: nume si prenume, orasul de domiciliu, numarul de telefon si adresa de Email. Nu folosim sisteme cookies, nu colectam date prin alt fel decat prin inscrierea individuala.

Comunicarea cu d-voastra 

O facem in doua feluri: prin informare periodica asupra excursiilor si evenimentelor pe care le organizam si prin interactiunea pe forum, unde pentru a putea intra in dialog cu noi este nevoie sa aveti un cont creat si validat.

Platformă sigură și securizată

Doar o persoana are acces direct la baza de date, iar website-ul este proiectat astfel incat sa nu poata fi accesat pe alte nivele decat cele de prezentare de informatii curente.

Utilizăm numărul dvs. de telefon mobil, doar in situatii de maxima urgenta (trebuie sa va facem un anunt referitor la plecarea intr-o excursie, nu v-ati prezentat la autocar etc).

Adresa d-voastra de Email este utilizata doar prin platforma mailchimp, de transmitere a newsletter-elor. Nu este oferita unor terti, nu va contactam decar cu informatii decat cele strict legate de grupul Singles Camp&Travel si de excursiile noastre.

Drepturile d-voastra

În temeiul noilor directive privind protectia datelor, aveti urmatoarele drepturi:

Dreptul de a solicita accesul la datele dvs. personale (denumit în mod obișnuit “solicitarea de acces la persoana vizată”). Aceasta vă permite să primiți o copie a datelor personale pe care le deținem despre dvs. și să verificați dacă o procesăm în mod legal.

Dreptul de a solicita corectarea oricăror date pe care le avem despre dvs. Acest lucru vă permite să aveți orice date incomplete sau inexacte pe care le deținem despre dvs. corectate, deși este posibil să fie necesar să verificăm corectitudinea datelor noi pe care ni le furnizați.

Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. personale. Aceasta vă permite să ne cereți să suspendăm procesarea datelor dvs. personale în următoarele scenarii: (a) dacă doriți să stabilim acuratețea datelor; (b) în cazul în care utilizăm datele ilegal; (c) în cazul în care aveți nevoie să păstrăm datele, chiar dacă nu mai avem nevoie de ele, deoarece aveți nevoie pentru a stabili, a exercita sau a apăra revendicări legale; sau (d) v-ați opus utilizării de către noi a datelor dvs., dar trebuie să verificăm dacă avem motive legale imperative de a le utiliza.

Dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. personale. Acest lucru vă permite să ne cereți să ștergem sau să eliminăm datele personale acolo unde nu există motive întemeiate să continuăm să le procesăm. De asemenea, aveți dreptul să ne cereți să ștergem sau să eliminăm datele dvs. personale în cazul în care ați exercitat cu succes dreptul dvs. de a obiecta asupra procesării (a se vedea mai jos), dacă am prelucrat informațiile dvs. în mod ilegal sau dacă suntem obligați să ștergem datele dvs. personale pentru a respecta legislația locală. Vă rugăm să rețineți că, în anumite scopuri, suntem obligați din punct de vedere legal să păstrăm datele dvs. Consultați secțiunea 10.

Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale în cazul în care vă bazați pe un interes legitim (sau pe al unui terț) și există ceva despre situația dvs. particulară care vă face să doriți să obiectați asupra prelucrării pe acest motiv pe măsură ce simțiți că are impact asupra drepturilor și libertăților fundamentale. De asemenea, aveți dreptul să obiectați în cazul în care vă prelucram datele dvs. personale în scopuri de marketing direct. În unele cazuri, putem demonstra că avem motive legitime convingătoare pentru a procesa informațiile dvs. care depășesc drepturile și libertățile dumneavoastră.

Dreptul de a solicita transferul datelor dvs. personale către dvs. sau către un terț. Vă vom furniza dvs. sau unui terț pe care l-ați ales, datele dvs. personale într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit, care poate fi citit de mașină. Rețineți că acest drept se aplică numai informațiilor automate pentru care v-ați dat inițial consimțământul pentru a le utiliza sau în cazul în care am utilizat informațiile pentru a încheia un contract cu dvs.

Dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul privind prelucrarea datelor dvs. personale. Acest lucru nu afectează legalitatea oricărei prelucrări pe care am efectuat-o deja pe baza consimțământului dat anterior.

Nu este necesară nicio taxă în mod obișnuit: nu va trebui să plătiți o taxă pentru accesarea datelor dvs. personale (sau pentru exercitarea oricăruia din celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil să percepem o taxă rezonabilă dacă solicitarea dvs. este vădit neîntemeiată, repetată sau excesivă. În mod alternativ, este posibil să refuzăm să respectăm solicitarea dvs. în aceste circumstanțe.

Termen limită de răspuns: Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legitime în decurs de o lună. Ocazional, ne poate dura mai mult de o lună dacă solicitarea dvs. este deosebit de complexă sau ați făcut mai multe solicitări. În acest caz, vă vom anunța și vă vom ține la curent.

În plus, aveți dreptul să faceți plângere în orice moment autorității responsabile de protecția datelor.

Cu toate acestea, înainte de a face o plângere autorității pentru protecția datelor, apreciem ocazia de a ne ocupa noi în primul rând de problemele dvs.. În acest sens,  vă rugăm să ne contactati la office@singlescamp.ro

Comunicare si marketing

Vom comunica cu dvs. prin e-mail sau sms, dar doar in cazuri exceptionale.

Puteti opri comunicarea cu noi,  accesând link-ul de dezactivare prezent pe fiecare mesaj informativ pe care vi-l transmitem. La cerere Email va putem face noi acest serviciu de dezabonare.

Este posibil să primiți comunicări de marketing de la noi dacă:

  • ați solicitat astfel de informații de la noi;
  • utilizați platforma sau serviciile noastre;
  • ne-ati solicitat si aveti nevoie de detalii
  • v-ați înregistrat pentru o promoție.

Unde stocam datele d-voastre

Datele pe care le colectăm despre dvs. vor fi stocate și procesate pe site si pe un calculator securizat.

Vom păstra datele dvs. personale atâta timp cât sunteti membru Singles Camp.

 

Detalii de contact:

Pentru orice informații suplimentare sau pentru a vă exercita drepturile, vă rugăm să ne contactati la Email: office@singlescamp.ro

De asemenea, puteți contacta Controlorul de date pentru serviciile locale:

Autoritatea Națională pentru Protecția Datelor

Președinte: D-na Ancuţa Gianina Opre

Adresă: B-dul Magheru 28-30, Sector 1, BUCUREŞTI

Date de contact: Tel. +40 21 252 5599, Fax +40 21 252 5757, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro, Website: http://www.dataprotection.ro/

Persoana de contact: D-na Ancuţa Gianina OPRE, Președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Datelor

Persoana de contact alternativ: D-na Alina SAVOIU, Șef al Departamentului Juridic și de Comunicare

Pentru problemele locale cu privire la protecția datelor, autoritatea locală poate fi contactată în limba română.