Inscriere forum


FORUMUL este singurul loc in care facem comunicari si informari asupra posibilelor schimbari. Nu asteptati Email-uri de informare, nici telefoane, nici ticket-uri, ci urmariti forumul, pe pagina excursiei la care v-ati inscrisi. 

Forumul poate fi urmarit de oricine, USER sau VIZITATOR, dar pentru a comunica cu noi sau cu ceilalti participanti este nevoie sa va faceti un cont. Nu este suficient ca v-ati inscris in grup. Forumul este o alta aplicatie, deci necesita alta inscriere. Pasi de urmat:

  • pe pagina principala a site-ului gasiti buton portocaliu: FORUM. Dati CLICK pe el. 
  • pe pagina deschisa, in coltul din stanga gasiti zona de Inscriere sau Autentificare ce are deasupra textul: "Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să login or te înregistrezi."
  • Dati CLICK pe "te inregistrezi" si parcurgeti "Acordul de inregistrare" si daca acceptati regulile noastre, la finalul textului gasiti butonul "Accept termenii acordului". Dati CLICK pe el. alegeti-va un nickname (e indicat sa nu fie numele d-voastra), o parola) si impreuna cu adresa de Email, deschideti un cont.
  • se deschide o fereastra in care trebuie sa completati Nume de utilizator (un nickname recomandat altul decat numele d-voastra), Adresa de Email (trebuie sa fie corecta si folosita curent de d-voastra) si o Parola (pe care e nevoie sa o memorati, cu ea o sa va logati in continuare). Parcurgeti si zona de verificare, completand campurile afisate si nu uitati ca la final sa dati CLICK pe butonul INREGISTRARE
  • chiar daca ati completat tot ceea ce vi s-a solicitat, inca nu puteti posta. Este nevoie de validarea contului care se face de catre admin forum. Acest proces este unul manual (nu automat ca pe alte site-uri) si poate dura pana la 48 de ore. este confirmata printr-un Email pe care il primiti in mod automat
  • confimarea validarii contului este transmisa de forum la adresa de Email pe care ati folosit-o. Autentificati-va apoi in zona de unde ati inceput inscrierea si completati in casuta alutarata, „pentru totdeauna”. Veti ramane in acest fel permanent logati, nemaifiind nevoie sa va autentificati la fiecare accesare a forumului

Daca doriti cu adevarat sa participati la actiunile clubului, TREBUIE SA VA FAMILIARZIATI SI SA FOLOSITI FORUMUL. Este o conditie sine qua non. Fara forum va este imposibil sa va informati, sa urmariti si in special sa interactionati cu noi si cu ceilalti membri.