Conditii participare/ COVID19


Conditii de participare, in contextul pandemic COVID19

Actualizare: 05.03.2022

Incepand cu data de 8 martie, in Romania nu va mai exista stare de alerta si in consecinta foarte multe din restrictii au sa fie ridicate. La fel se intampla in multe alte tari, in special in cele europene. Prognoza este ca pana la vara restrictiile sa dispara complet si o data cu acestea si obligativitatea prezentarii certificatului de vaccinare. Fiecare tara insa are un calendar al ei pentru ridicarea restrictiilor, de aceea nu putem da o informatie general valabila. 

Datorita evolutiei pozitive a situatiei pandemice, am luat decizia ca incepand cu data de 8 martie 2022, sa NU mai limitam inscrierile, sa nu mai conditionam in nici un fel inscrierea la excursii. Oricine se poate inscrie, vaccinat sau nu, trecut prin boala sau nu. Dar facem precizarea ca persoanele inscrise trebuie sa se informeze personal si din vreme despre documentele solicitate de autoritatile locale sau statale. Va fi nevoie sa se asigure ca pot respecta conditiile de intrare in tarile de destinatie si ca la data plecarii pot prezenta documetele solicitate pentru control. 

Facem precizarea ca organizatorii si agentia Bon Voyage srl Sibiu nu au nici un fel de responsabilitate in ceea ce priveste pregatirea si prezentarea corecta a documentelor de identitate si sanitar-medicale, necesare imbarcarilor, deplasarilor, intrarilor la obiective, cazarii si accesului in restaurante. Agentia turistica nu poate fi considerata vinovata, nu i se poate imputa nimic si de asemenea nu i se pot solicita rambursari in situatia imposibilitatii unui participant de a pleca in excursie din motive ce tin de neincadrarea/nerespectare conditiilor de intrare sau refuzul de a fi imbarcati pentru ca documentele solicitate nu au fost minutios pregatite de catre o persoana ce a rezervat. 

Trebuie de asemenea inteles ca in calitate de organizatori suntem obligati sa respectam regulile de calatorie si conditiile restrictive impuse de autoritatile tarilor de calatorie, sa luam masurile de precautie necesare pentru a nu se crea probleme in interiorul grupurilor si pentru a evita situatii neplacute in relatia agentiei Bon Voyage cu cei inscrisi la excursii.