Info inainte de a va inscriere


Important de inteles

Proiectul Singles Camp a pornit in 2010. Suntem in al 13-lea an de excursii si evenimente. Am organizat peste 1000 de excursii, marind in fiecare an numarul acestora. Am lasat portile deschise pentru oricine a vrut si a considerat ca i se potriveste si ca ii place ceea ce facem.

Important, pe scurt si punctat:
•   Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.
•   actiunile noastre nu sunt excursii clasice, ci o combinatie de elemente turistice si de socializare. Scopul nostru este de a oferi persoanelor single un cadru de vacanta exclusiv, in care sa se poata cunoaste, sa poata socializa, sa se poata imprieteni.
•   pentru a exista un cadru optim, agentia face tot posibilul si ceea ce tine de ea pentru a oferi conditiile cele mai bune in raport de buget, iar noi, organizatorii si insotitorii de grup ne asiguram ca exista in interiorul grupului conditiile unei atmosfere civilizate, placute si de prietenie.
•   pentru o atmosfera placuta in grup este nevoie de o anume omogenitate, data de incadrarea in profil. De aceea impunem unul, de aceea suntem atenti si filtram inainte si in timpul actiunilor, asigurandu-ne ca la actiuni nu participa persoane care pot altera atmosfera prin comentarii si atitudini.
•   fiecare grup are cate un insotitor din partea Singles Camp&Travel (NU din partea agentiei, subliniem asta). Rolul lui este de a se asigura de parcurgerea programului anuntat, de functionarea cadrului de socializare si ca toata lumea este in profil. El poate decide, fara consultarea grupului, anumite modificari de program, asta in situatia in care intampina vreme nepotrivita, neprevazut sau ceva special.
•   inscrierile si rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul altor agentii.
•   inscrierea nu inseamna ca v-ati asigurat un loc. Rezervarea locului se face doar cu plata avansului, cu conditia ca aceasta sa se faca in conditiile si perioada de disponibilitate.
•   ocuparea locurilor se face in ordinea efectuarii avansului, nu a inscrierii

Daca sunteti pentru prima oara cu noi, aveti in vedere urmatoarele aspecte:
•   la actiunile clubului pot participa doar persoane single, cu calitatea de membru al clubului. Daca s-a pierdut aceasta calitate, nu mai puteti merge impreuna cu noi.
•   adresabilitatea actiunilor noastre nu este una generala, ne adresam DOAR persoanelor in profilul cerut: cu bun simt, educate, comunicative, deschise, tolerante, fara tendinte de a impune proprile reguli, nevoi sau dorinte speciale, cu intelegere fata de situatii speciale si a faptului ca fac parte dintr-un grup, cu respect fata de cei din grup, de organizatori si insotitorii de grup.
•   fiecare actiune are anumite particularitati: unele au preponderent elemente de turism cultural, altele istoric, altele sunt dinamice, altele se incadreaza in categoria evenimente, altele sunt un soi de vacante de relaxare si distractie, cu prietenii. Parcurgeti cu atentie si rabdare descrierea actiunii pentru ca ajunsi la destinatie sa nu apara momente neplacute nici pentru voi ca participanti, nici pentru organizatori, nici pentru insotitorul de grup.

Odata ce v-ati inscris intr-o actiune inseamna ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu forma noastra de comunicare, cu regulile pe care le cerem respectate, cu conditiile de renuntare la o excursie/actiune.

Daca mai aveti rabdare sa cititi...mai pe larg si explicativ: 

Vrem insa sa se inteleaga ca ne adresam DOAR unui anumit profil de persoana, unei anumite tipologii. Am explicat pe site, dar nu strica sa mai scriem inca o data. Mai am obserbatia ca nu toata lumea se evalueaza corect. Ne adresam EXCLUSIV  persoanelor :


•   single, care nu se afla intr-o relatie
•   care inteleg si accepta regulile unui grup
•   sociabile, cu rabdare si intelegere, toleranta, de bun simt, cu respect fata de cei din jur

Stim ca toate astea par pentru o persoana independenta destul de limitative, ca oamenilor le place in general sa spuna "no rules", ca daca platesc ceva considera ca pot face ce vor. Dar pentru cineva cu rationament si repere corecte, tot ceea ce cerem noi este considerat de bun simt si necesar.

Daca credeti ca sunteti o persoana cu nevoi excesive, care va cunoasteti ca foarte pretentioasa, cu tendinte de a contesta, critica, egoista, fara rabdare si intelegere, cu accente dominante, VA RUGAM MULT, pentru confortul si al vostru si al nostru al organizatorilor si  insotitorilor de grup, NU VA INSCRIETI IN ACTIUNILE NOASTRE, dati « unsubscribe » la newsletter-ele noastre si veti iesi astfel din baza de date. 

Singles Camp&Travel se doreste a continua in zona de prietenie, nu dorim sa aducem acest proiect in comercial, unde numarul conteaza. Dorim sa pastram atmosfera placuta si armonioasa in excursii, cu care s-au obisnuit cei vechi si pentru asta filtram mereu acest club privat, eliminand pe cei care nu se potrivesc profilului, care nu sunt compatibili cu ceea ce facem noi aici.

Am scris cred de nenumarate ori ca NU SUNTEM O AGENTIE, ca cine ne trateaza asa, nu s-a informat sau nu a inteles ce dorim noi prin acest proiect. Singles Camp este un concept, se refera la SOCIALIZAREA prin turism. Actiunile noastre au forma unor excursii, dar programul este conceput astfel incat lumea sa se poata cunoaste, sa poata interactiona. De aceea unii nu-si gasesc aici locul, pentru ca vin doar pentru partea turistica, fara sa tina seama in prealabil de adresabilitatea noastra, de ce inseamna sa faci parte dintr-un grup.

Alt lucru pe care tinem sa-l explicam pentru a fi de la inceput inteles si clar: insotitorii de grup, sunt ghizi licentiati, DAR VIN DIN PARTEA SINGLES CAMP, nu din partea agentiei BON VOYAGE. De ce? Pentru a superviza, pentru a indruma, pentru a putea modifica si adapta din mers anumite elemente de program. Au rolul si de parghie pentru socializare, prezenta lor in mijlocul grupurilor motivandu-se si prin nevoia de a exista o persoana care sa mareasca interactiunea dintre persoane. Toti colaboratorii nostri, sunt persoane de calitate, profesionisti, cunosc foarte bine spiritul Singles Camp, sunt dedicati acestui proiect.

Insotitorii de grup mai au un rol: sa filtreze. In situatia in care comportamentul unei persoane pe parcursul calatoriei sau evenimentului nu este in limitele de bun simt, daca cineva nu manifesta respect fata de cei din jur, fata de organizatori, gazde, ghizi, soferi, daca nu este in profilul pe care l-am anuntat, atunci este ultima oara cand ne intalnim cu ea in excursiile noastre. Singles Camp fiind un club privat, ne rezervam dreptul de a filtra pe cei care nu respecta regulile noastre. Tinem foarte mult la pastrarea unui cadru placut, comod, armonios si pentru asta facem orice este necesar.