Transport in grupaj pana la destinatie


Cum va grupati pentru a merge impreuna pana la destinatie

Una dintre diferentele dintre felul in care sunt organizate excursiile de catre agentiile turistice si cum sunt in clubul nostru, este aceea ca noi adaptam numarul de participanti dintr-un grup, nu dupa capacitatea mijlocului de transport ci dupa cea a locatiei in care desfasuram actiunea. 

Pensiunile, hotelurile pe care le alegem sunt in rezervare exclusiva, pentru a nu ne intersecta cu alti turisti si a pastra o atmosfera de intimitate. Nu alegem locatii mari decat in cazul evenimentelor gen party, in rest locatiile sunt de capacitati mici: 16 - 25 persoane. Asta pentru a pastra o interactiune cat mai mare intre participanti si de asemenea a permite insotitorului de grup sa fie in contact cu cat mai multa lume. 

Asa cum precizam deja grupurile noastre sunt setate ca numar, dupa capacitatea pe care o are locatia aleasa, deci o sa va intalniti cu 16 - 25 participanti. Care important: vin din toata tara, pentru ca Singles Camp este o actiune nationala, nu una zonala sau locala. Unul vine din Timisoara, altul poate din Deva, altul din Iasi, trei din Bucuresti, doi din Craiova etc. Structura de grup este deci formata din oameni din toata tara. 

La multe excursii este imposibil de gasit un traseu comun, in care sa zicem ca plecam din Bucuresti la Timisoara si luam pe drum pe cei din Pitesti, cei din Ploiesti pot veni sa se imbarce in Bucuresti, apoi mai departe mai luam pe cei din Valcea si asa mai departe pana la Timisoara. Noi facem actiuni in toata tara si in Maramures, si in Delta si la Clisura, si pe Valea Prahovei si in Apuseni, ori nu toate destinatiile permit organizarea unui transport cu autocar/microbuz si de asemenea numarul celor care vin dintr-o zona este prea mic pentru a putea pune la dispozitie un microbuz. Pretul excursiei ar creste exponential. 

Care este solutia pentru a ajunge la destinatie impreuna cu alti participanti? 

  • intrati pe forum, pe topicul excursiei la care ati facut rezervare
  • scrieti de unde sunteti si in ce varianta sunteti: aveti masina si mai puteti lua pe cineva sau nu aveti masina si cautati pe cineva cu care sa veniti
  • dupa ce gasiti, lasati-va datele pentru a va putea contacta reciproc. 

Asa se formeaza ceea ce numim noi TRANSPORT IN GRUPAJ.