Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 967332 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Misona

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 290
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2640 : Marți, 09 Februarie 2016, 08:31 »
Buna dimineata Maya S! Desigur ca ar trebui sa vii sa ne cunosti, aici in SC importanta e atitudinea si tineretea sufletului, nu varsta biologica (sa zicem ca sunt si oameni care terminau gimnaziul cand te-ai nascut tu:))... Da, Scrovistea e un inceput bun mai ales pentru ca este o actiune dedicata celor noi (asta nu inseamna ca nu vor fi si din cei care au mai participat si il vom asista pe Gigi. Asa se intampla in fiecare actiune pentru a transmite spiritul, prietenia si optimismul SC mai departe). Sper ca te-am convins@..daca nu...mai scrie-mi si mai insist :)
Viata e ca o piesa de teatru - nu conteaza cat de mult dureaza, ci cum se desfasoara. (Seneca)

Offline mirela123

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 58
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2641 : Marți, 09 Februarie 2016, 13:53 »
da, Maya, trebuie sa participi si o spun din toata inima....sunt noua din dec 2015, in ianuarie 2016 am participat deja la Pasi in zapada, ...am si eu 4.... si asta e...a fost ok, ne-am simtit super.
curaj... *|*

Offline MayaS

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2642 : Miercuri, 10 Februarie 2016, 07:39 »
Multumesc pentru incurajare.... inca stau pe ganduri...lupt sa-mi inving starea de imponderabilitate si bineinteles....varsta....

Offline simonas

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2643 : Miercuri, 10 Februarie 2016, 11:28 »
vino, te rog, Maya. Si eu am 40 si treaba mea ... Hai sa crestem media de varsta a grupului  ;D

Offline lori

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 106
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2644 : Miercuri, 10 Februarie 2016, 16:49 »
Daca vrei sa cresti media de varsta, atunci ar trebui sa vin si eu, la cei 60 si ... (secret, psssst)  :smitten:
"Eu merg incet, dar niciodata inapoi" (A. Lincoln)

Offline simonas

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2645 : Miercuri, 10 Februarie 2016, 23:03 »
Asa Lori! Sa-l invingem pe inamic!  :box:
Timpul asta putea sa ne bata si pe noi pe umar sa ne spuna ca trece. Cand m-am trezit eu se facuse deja tarziu.....

Offline Jolie CestMignon

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2646 : Sâmbătă, 13 Februarie 2016, 18:19 »
Salutare tuturor! Eu sunt Jolie si ma aflu in my mid-30s.
De origine sunt ardeleanca, dar am buletin de Bucuresti si momentan locuiesc in afara tarii. Imi place sa calatoresc si sa descopar locuri si oameni noi. Visez sa imi pot lua un an sabatic si sa pornesc pe urmele lui Jules Verne intr-o calatorie in jurul lumii... Visez mult cu ochii deschisi si sunt un pic cu capul in nori, dar cu picioarele infipte in pamant :)
Sunt bucuroasa sa ma alatur voua, pentru ca am auzit numai lucruri frumoase despre voi. Abia astept sa va cunosc. Felicitari atat initiatorului acestui proiect, cat si tuturor celor care participa si ajuta la dezvoltarea lui.

Offline DB-01-VIN

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2647 : Duminică, 14 Februarie 2016, 10:13 »
Neata & membrilor acestei comunitati. Este primul meu post, sper ca nu si ultimul (lipsa timpului nu a interesului ar putea genera asta). Sunt Radu, din Targoviste si am aflat de acest grup de pe net, cautand un concediu dedicat pers.singure, asa cum sunt si eu in prezent. Cum un concediu propriu zis oferit de vreo agentie de turism nu am gasit, mi-am facut cont aici pe site, pt.ca sunt cateva evenimente la care imi doresc sa particip (daca voi avea timp). Nu am "nelinistile" noilor sositi, cum nu am in general nelinisti legate de ce ma inconjoara, dimpotriva. Poate siguranta si multele activitati zilnice in care sunt implicat m-au si adus in postura de a cauta un concediu pt. "single ones" (prefer sa imi asum intreaga vina pt.despartirea de pers. iubita, pt.ca oricum invinovatirea celorlalti pt.problemele din vietile noastre nu duce la nimic bun pe termen lung).
Am frunzarit site-ul, sper ca am priceput cat de cat scopul acestei comunitati, nu stiu cat  de mult sau putin ma voi integra, asta doar timpul (la propriu- aici chiar este o problema tocmai de aceea il tot mentionez) va decide. Nu sunt un introvertit, dimpotriva, deci as putea umple pagini intregi cu lucruri despre mine, insa nu stiu daca intereseaza pe cineva de aici aceste amanunte. Daca trebuie sa fac precizari (mai "la obiect" legate de mine, rog admin. sau pe oricine e interesat sa o faca si ma voi conforma cu placere).
M-am inscris in evenimentul legat de drumetiile in Apuseni pt.ca nu am decat 2 astfel de experiente (nu sunt un fan al drumetiilor dar am descoperit frumusetea acestora prin 2 prieteni impatimiti, si cum sunt o persoana hiperactiva (la propriu , nu cum le place multora sa se considere in timp ce rontaie floricele in fotoliu la un film sau la birou) mi-ar placea sa repet acest gen de iesiri. De fapt daca as putea cred ca m-as inscrie la toate evenimentele din calendarul dvs. dar TIMPUL este masurat foarte precis in ceea ce ma priveste (cel putin in prezent).
Ca un exemplu, in luna martie 2013 mi-am dat demisia de la Consiliul Judetean Dambovita (desi aveam biroul meu iar "munca" era practic nula, insa era necesara prezenta mea fizica zilnic acolo cel putin 4-5 ore pe zi) si am decis sa imi continui viata 100% pe cont propriu. Desi parintii si anturajul au considerat o nebunie si inconstienta prea mare chiar si pt.cineva ca mine (care a facut traseul Balea Lac- varful Moldoveanu si retur intr-o singura zi insotit de cei 2 prieteni mai sus mentionati incaltat in SLAPI - daca doriti voi face un jurnal al acelei experiente de 1 zi insotite de poze, etc.intr-un topic dedicat & separat) sa paraseasca un serviciu sigur (d.p.d.v. financiar cel putin) pt. o viata total diferita ca liber intreprinzator in aceste vremuri...instabile sa spunem.
Scopul meu ar fi odata cu intrarea in acesta comunitate sa calatoresc in destinatii unde anturajul meu nu ma poate insoti & sa leg noi prietenii, mai ales ca am resuit tocmai prin socializarea cu diferite persoane sa imi extind conexiunile atat de utile unei persoane ca mine. Cu alte cuvinte mai degraba sper sa leg prietenii cu diferite persoane indiferent de statutul social, financiar, varsta sau sex decat sa imi gasesc jumatatea prin intermediul acestei comunitati.
Acum este duminica dimineata & imi pot permite sa scriu aceste randuri, insa in timpul saptamnii situatia este cu totul alta. Insa seara dupa ora 20 00 revin in fata calculatorului pt. ca o parte a activitatilor mele necesita acest lucru deci voi putea lua la cunosctinta & comunica cu voi, cei de aici tot ce este necesar pt.ca legatura noastra sa fie una fructuoasa.
Va descriu programul meu zilnic (orinetativ) pt.ca de aici ati putea deduce ce fel de persoana sunt:
1: Supraveghez activitatea a 12 muncitori care amenajeaza 2 sali de cinema in Targoviste (am semnat contractul acum 2 saptamani & peste 15 zile ar cam trebui sa fac receptia lucrarii). Am si 2 sefi de echipa (unul pt. fiecare 6 pers.) insa nu este de ajuns...
2: Am o casa in constructie (85% terminata) in care cred ca ma voi muta la finalizare desi gandul initial fusese sa o fac pt.vanzare, mai ales ca apartamentul unde locuiesc in prezent este foarte cautat pt. vanzare sau inchiriere (il voi inchiria).
3: Impreuna cu un prieten "alergam" dupa diferite oportunitati legate de "fierul vechi"(asa cum il cunoasteti mai cu totii intr-o exprimare generala) dar si in alte domenii. Nu dau amanunte pt.ca nu vreau sa se interpreteze ca vreu sa imi promovez cine stie ce activitati comerciale, etc care nu sunt permise aici ....(de aici banuiesc ca m-as putea numi un liber intreprinzator).
4: Seara (18 00- 20 00) predau aerobic & zumba pers.peste 30 ani , dans si coregrafii celor cu varste cuprinse intre 16-30 ani. Sunt fost campion national la dans acrobatic, sportiv de performanta, iar din 2002 sunt si coregraf, deci atestatul imi permite si acet gen de activitate.
5: orice alte activitati care sa imi dea constiinta valorii si sa ma asigure ca nu fac umbra pamantului degeaba (multumitii-i sau blamati-o pe bunica mea pt. caracterul pe care mi l-a format in copilarie).
Numai bine tuturor.
Radu, Targoviste

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1482
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2648 : Duminică, 14 Februarie 2016, 10:51 »
Bine ai venit, Radu! Din ce spui, cred că te vei integra ușor  :)
Pentru excursia în Apuseni, urmărește firul de discuție dedicat acestei acțiuni
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2195.0.html

Offline cartex

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 152
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2649 : Duminică, 14 Februarie 2016, 14:30 »
Radu, bine-ai venit in rindul nostru!
Cred ca ne-ar prinde taaaaare bine niste intilniri cu ore de zumba....Cine stie? Poate se leaga si asa ceva pe la intilnirile noastre :dance:

Offline Lilioara

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Nu uita niciodata sa zambesti!
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2650 : Duminică, 14 Februarie 2016, 17:57 »
Buna seara!
Bine v-am gasit, sau bine ca v-am gasit! Am facut si eu primul pas... m-am inscris!
Eu sunt Lili, sunt din Bacau si ridic sigur media de varsta, nu stiu cata importanta are, sunt prietenoasa de felul meu, amabila, politicoasa, toleranta, astea drept calitati, defectele... nu le spun inca. Sper sa ma integrez in grup cat mai repede si sa calatorim cat mai mult.

Offline DB-01-VIN

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2651 : Duminică, 14 Februarie 2016, 20:39 »
Multumesc de urari. Cartex= zumba e o idiotenie, crede-ma pe cuvant, e o chestie pt. pers.lenese care au nevoie de "stimulenti" pt. a face ceva ...Si oricum rezultatul e pe jumatate fata de o activiatate sportiva. Zumba NU e sport, e miscare, e entertainment....e o vrajeala...Cu prima ocazie poate va reconvertesc la activitati cu adevarat atractive.
Cheers.

Offline DB-01-VIN

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2652 : Duminică, 14 Februarie 2016, 20:44 »
Acum am observat multumita lui Krondia: de fapt ma inscrisesem pt. drumetia din august pe Transfagarasan nu cea din Apuseni din aprilie. Ideea e ca ambele imi plac, in fc. de program sper sa particip la ambele.

Offline STAN.V

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2653 : Duminică, 14 Februarie 2016, 21:14 »
Buna seara,
abia ce m-am inscris si eu. am vazut un reportaj la tv despre site-ul asta si mi-am dat seama ca ma intereseaza conceptul. ma voi lamuri pe parcurs, probabil, cat de bine ma pot integra. imi doresc sa da

Offline Ioan_586

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2654 : Luni, 15 Februarie 2016, 18:58 »
Buna seara,

Am auzit la radio despre site-ul acesta si mi-am zis ca merita sa incerc, din cate stiu este un concept unic in Romania. Ma incanta mult ideea de iesiri/vacante in natura. Sper sa nu raman dezamagit.

Numai bine, Ioan